Beste wensen

beste wensen

Zat de hele tijd te wachten op de bovenstaande klasse foto, maar nog net op het laaste moment dat het nog officeel kan(6 jan voor het laast altijd) iedereen nog de beste wensen!!!

Ondertussen zijn we hier aan de laaste lootjes begonnen en heb ik deze week nog les, volgende week toetsen en dan kom ik 28 januarie ‘voor goed’ dus terug naar nederland.

*nog het goeie voornemen van 2010 is om meer dan de helft van de tijd in nederland te blijven. XD

Klassen foto’s van met kerst:

Posted in Les, SCUT, Study abroad 2009/10 and tagged .

8 Comments

 1. Yooo willy! Ook de beste wensen man 😉 Al een beetje klaar voor de vrieskou in NL?

 2. He, Laagie

  Jij ook de beste wensen.

  Nog maar een paar dagen, en dan kom je weer naar NL.
  Weet je al op welke datum??
  Ben je deze keer wel in China voor het Oud&Nieuw??

  Spreek je gauw

 3. He Willie!
  Jij ook de beste wensen he!
  Ik was net bij de kapper, en mijn kapster is dus Chinees. Ik dacht, vraag gelijk aan haar wat dat gekke tellertje nu aangeeft. Ik weet niet waar de prijsvraag voor was, maar de teller staat nu op: 05556 en op de rechter staat 01602!
  Groeten, Olivier

 4. Op donderdag de 28ste vertrek ik voor een vlucht van ongeveer 15 uur richting nederland, ik zou er dus vrijdag goed en wel moeten zijn. Dus wie naar mijn moeders verjaardag kom in het weekend van de 30ste zal ik er moeten zijn. Chinees nieuwjaar begint op de 27ste dus dat pak ik nog net mee, dit word alleen, volgens mensen om me heen, niet extreem gevierd als bij ons. Het is meer een tijd dat mensen terug gaan naar hun familie en dat soort zaken.

  Goed onderzoek daar ollie, de prijsvraag was voor de 1000ste unieke bezoeker (waar we ondertussen al weer 600 man overheen zijn). Voor deze had ik een mooie prijs namelijk een geweldige oranje nijntje marker. Gelukkig schuift de prijg gewoon door en als je dus de 10.000 pagehit of de 2500ste unieke bezoeker ben is er weer een geweldige prijs te bemachtigen!!!!!

  Succes allemaal

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>