Zhujiang bouw update

Zhu jiang new town
Vorig weekend ben ik weer eens in zhujiang new town. Ook wel een van de grootste 3 bouwputten van de wereld samen met pudong van shanghai en geheel dubai alleen die ligt een beetje stil de laaste tijd. Dit leverde weer een paar kodak momentjes op dus klik snel verder.

In Zhujiang xin qian (珠江新城) hadden we morning tea (dimsun) in het gebouw next door van deze reuzen van gebouwen. Tevens vond ik er ook nog een paar die mimi in opdracht van mij een paar weken/maanden geleden maakte. Dit geeft wel een leuke vergelijking met de foto’s die ik de vorige keer poste uit eind 2008.

Update:
Op het plaatje hierboven zie je de Guangzhou International Finance Center Wester toren. nu deze zo goed als af is zijn ze begonnen met de werkzaamheden aan de 2de. Als ze klaar zijn zullen het de op een na hoogste twin towers van de werled zijn.

Sorry voor de mindere kwaliteit van sommige foto’s, deze zijn met mun telefoon genomen.

Posted in Guangzhou, Hoge gebouwen, Study abroad 2009/10 and tagged , , , .

3 Comments

  1. best torentje inderdaad,

    toch leuk dat er nog een mooie volvo op staat, leuk dat je aan me denkt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>