Mininova is niet meer

Mininova is niet meer :'(
Een van de grootste torrent websites is zo goed als down. De Nederlandse trots Mininova heeft de strijd voor vrij beschikbare media verloren tegen Brein. Vanaf nu is er dus alleen nog maar content te vinden die al gratis gedistribueerd wil worden via Mininova. Iets wat niemand dus een reet kan interesseren.

Ik vond het al vreemd dat de laatste paar keer dat ik zocht niks tegen kwam. Maar na het beter bekeiken van de site kwam ik erachter dat ze door de rechter van ut-recht tot een halt waren geroepen. Meer info over wat er nu precies gebeurt is kan je op tweakers lezen. Vandaag branden we een kaarsje voor mininova, we hebben een goede tijd gehad.

Gelukkig is er nog altijd een ship wat onzinkbaar lijkt. Nu is het probleem dat deze in China niet te bereiken is. Dus hebben we maar even rond gekeken wat er nog meer is. Een hoop torrent sites zijn rond uit klote en zijn gemaakt om je op het verkeerde been te zetten met advertenties, verkeerde informatie enz. Maar met even zoeken hebben we een ander goeie site gevonden nl : kickasstorrents.com

Pro’s van Kickasstorrents:
– Geen reclame
– Ondersteuning voor FF plugin
– Snel, zelfs in china
– Grote database met titels
– Goed systeem met comment/bekroningen of iets goed of slecht is.
– Nederlandse muziek en film is redelijk vertegenwoordig*

* dit zal nog wel beter worden verwacht ik de posters van mininova zullen hier nu ook meer gaan komen.

Posted in Films, Music, Progamma's, Study abroad 2009/10 and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>