Update 3: Site evolutie

evolutie
Zoals je al gemerkt is er een verbouwing geweest aan de site. Na 2 jaar hetzefde uiterlijk te hebben gehad werd het eens tijd voor iets anders, iets frisser en iets dynamischer. Naast het bredere textveld wat het mogelijk maakt grotere foto’s en headers de plaatsen(zie voorbeeld hierboven), is er niet zoveel functioneel anders het is eigelijk alleen visueel.

Tevens heb ik ook een 2 sub pagina’s naast de blog toegevoegd namelijk een foto’s en Categories pagina. Onder de foto’s kun je alle foto’s vinden die ik op de site heb gepost tot nu toe en bij de categories kun info vinden die alleen relevant is tot dit topic. Nu staan er vier maar dat worden er misschien nog wat meer.

De evolutie is nog niet helemaal klaar want er zijn nog een 2 dingen die ik wil toevoegen of veranderen. Deze skin is bijvoorbeeld nog niet in het nederlands en zal ik nog om moeten zetten. Ook wil ik een mail functie toevoegen zodat je een mailtje krijgt als er een nieuwe post is. Dan weet je precies wanneer er weer iets te zien valt op de site.

Laat even weten wat je er van vind en helemaal reageren als je iets weet wat ik moet toevoegen of veranderen.

Voor nu zijn we weer opweg naar de volgende bruiloft, deze waarschijnlijk niet zo spectaculair als de laatste maar misschien komen er nog wat foto’s van terug op de site. Fijn weekend en tot gauw

Posted in Study abroad 2009/10, update, wordpress and tagged , , , .

3 Comments

 1. sjow eventjes wennen!
  vooral bij recent comments –> daar keek ik altijd of je miss gereageerd had maar daar zie ik nu ook oudere blogs tussen staan.
  maar het ziet er netjes uit!

  gisteren hebben we sinterklaas gevierd bij opa. Echt jammer dat je er (weer) niet bij was.

  kus je zus

 2. Dat is nu weer ok, Was iets verkeerd gegaan waardoor ook links in de comments werden geplaatst.
  Vandaag nog een verdere Update gemaakt.

  Nu is zogoed als alles weer in het nederlands, hebben we monstertjes als avatars en lijkt het erop dat de subscibe funtie werkt.

  Dan nog een belofte maar volgend jaar ben ik er weer bij met sinterklaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>