Een weer postje

Weer in guangzhou
Na lange tijd te hebben geschitterd door afwezigheid weer eens een post en wel over het thema waar het meeste vraag naar is ” hoe is het weer nou in GZ”. Want het heeft even geduurd maar vandaag is dan toch echt de winter van start gegaan. De pinguins zijn de winterverblijven in en de jassen en handschoenen komen weer uit de ladekast. Het kwik is op het moment van schrijven zwaar onder de 20 met om precies te zijn 16 graden.

De lange afwezigheid heeft te maken gehad niet met de writersblock maar met het feit dat ik opzich best wel druk ben met de chinese lessen + de andere vakken die ik moet volgen + nog het heen en weer reizen van +/- 1,5 uur per dag. Maakt het opzich vrij druk want voor de chinees lessen die ik vlog verwachten ze dat je de rest van de dag tijd heb om te studeren. Verder had ik wat achterstand opgelopen in het leren omdat ik een tijdje uit de running ben geweest met buikgriep, wat volgens mimi aan een oude stroofwafel lag en volgens mij gewoon aan een iets te lauw opgediende babipanghang.

In iedergeval heb ik genoeg dingen om te laten zien om de eerst komde maand te posten; we hebben een chinese wedding gehad, exotiche dier soorten genuttigd, van alle soorten vage medicatie geprobeerd en de canton fair gehad. Dus zet de website maar weer op scherp want de posts komen er aan.

Posted in Abroad, het Weer, Les, Study abroad 2009/10, update.

One Comment

  1. Hahaha, ik ga ook voor de lauwe panghang.

    Btw… ff m´n antwoord 7 dagen later op skype :’)

    [1:03:09 PM] Iskander Egberts:
    Ik zit nu een universiteit te zoeken, die shit met school werkt niet… Die universiteit in Chongqing reageert niet en ben erachter gekomen dat ik, als ik naar die uni zou gaan, 2 uur van de stad verwijderd zou zijn… Zeg maar een beetje het Wuxi idee wordt het dan en had nog geen uitvaartsverzekering afgesloten.

    Anyway, GZ zie ik ook als een optie.. dus wil je wel ff horen over die uni, omgeving etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>