Writersblock..

Writersblock
Op het moment heb ik een beetje een writersblock. Ik heb niet echt een idee welke kant het op moet met de blog om het intresant te houden en vooral om elke keer weer wat nieuws te kunnen brengen. Hiervoor was het makkelijk want op vakantie kom je altijd wel wat tegen wat waard is om te delen.

Nu moet ik toch iets anders gaan proberen en daar hebben we in deze vakantie mooi de tijd voor om overna te denken. Hiervoor heb ik alleen wel hulp voor nodig uit de creative denktenk van deze site. Mij leek het bijvoorbeeld een leuk idee om een paar reviews te geven van bv. mun nieuwe MP3 speler en wat je ermee kan, boeken die ik heb gelezen recentelijk of van CD’s die me aanspreken. Of anders meer random dingen die ik tegen kom die vreemd te noemen zijn. Ideenen zijn welkom natuurlijk, want wat zullen jullie graag willen zien op de site?

Groeten vanuit een vakantie vierend GZ.

Posted in Study abroad 2009/10, update.

5 Comments

 1. ik zou willen zien: van alles wat JOU bezig houd. (school, mimi, je nieuwe mp3 😉 )
  De dingetjes over ‘vreemd in GZ’ vond ik ook leuk om te lezen

  verder:
  misschien iets over het weer (lekker afgezaagd):-P
  sinterklaas/kerst (tegen die tijd)
  dingetjes die je wil weten van hier (dan kunnen wij er op antwoorden met hoe het nu is 😎 )

  ik denk nog eventjes verder 😎

 2. Vreemd in GZ is ook wel een favoriet van mij. En misschien iets over electronica die wij in NL nog niet hebben ofzo.. Van die iPhone kopieën enzo :)

 3. Ik ga ze meenemen. Vreemde dingen in China Blijft leuk om te doen maar wel steeds moeilijker om te vinden. Voor electronica is lastig om foto’s te maken want foto’s maken in die shops word niet echt gewardeerd. Moet wel een neiuwe telefoon hebben dus ik stel wel een onderzoek in.

  Ik zal eens een topic maken over het weer. BEgint hier nu al behoorlijk koud te worden met teperaturen van soms wel onder de 30 (br)

 4. ik vind verhalen van kapitein ortega altijd wel interresant,

  en die zullen ook best wel is waar kunnen zijn!!

  (ontopic: waarom geen blog voer volkssport nr 1 in china en mijn geliefde sport : ping ponge!!!)

 5. ow en WAAROM je vakantie hebt

  dat heb ik nl gisteren in de krant gelezen 😎
  (60 jarig bestaan van de volksrepubliek)

  en idd de verhalen van kapitein ortega 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>