Strand, fruit en spots

sHENZEN STRAND
Het is hier deze week in aansluiting van de national day nu mid autum festival. Wat ook wel bekent staat als het mooncake festival vanwege het feit dat je dood word gegooid met mooncake. Vorig jaar waren we ook naar het strand gegaan en dat leek ons dit jaar ook weer gewoon een heel goed idee. Het is op het moment nog een goeie 35 graden hier dus een beetje strand is welkom.

We waren hiervoor naar onder links van shenzen gegaan want hier zijn wat mooien stranden zoniet de mooiste stranden van Guangdong. Wegens over voorzichtige chinezen waren een hoop van de beste stranden dicht omdat ze dachten dat er misschien een orkaan zou kunnen komen een dezer dagen. Dat is lastig vertellen als het 35 graden is en geen zuchtje wind. Veel meer valt hier over niet te zeggen het was warm, we hebben veel tropich fruit gegeten zoals Liches en Longyan (Wat hier ongeveer een euro de kilo kost) en dat was het wel. Er is nog een vreemd dingentje, sinds thailand heb ik als ik lang in de zon ben witte vlekjes op me linker schouder en op mun rug. Het worden er steeds meer nadat ik weer in de zon kom en het zijn er nu wel heel veel aan het worden (zie de foto), iemand een idee wat dit is?

Posted in Strand, Study abroad 2009/10.

5 Comments

 1. Het lijkt me meer op die 2de optie die ze daar noemen dat van wegtrekkend pigment. Het juikt niet en het leek mij al te komenen van in de zon te zitten. Vreemd weetje wat ze zeggen is dat het meestal bij je reet begint. Ik weet natuurlijk niet wat die mensen doen maar mijn kont ziet weinig zon.

  het is nu al zo goed als weggetrokken dus wacht het wel af tot de volgende zonnestralen als het dan nog erger is gaan we opzoek naar de docter.

  Vandaag verder geen update, maar ik heb wel weer insparatie voor een paar updates opgedaan, maar die komen van het weekend.

 2. Joo Willy! Ziet er weer goed uit daar hoor.

  Over de vlekjes: mijn moeder zegt eczeem. Zalf halen en uit de zon zegt ze!

 3. Plekjes komen mij zeer bekend voor,anouk heeft dit regelmatig.
  Het is een schimmel,selsun help erg goed en weinig zon
  van zon word her erger

 4. Ik zal eens kijken of ik dat selsun kan vinden en anderes maar naar de docter.

  Zal dan toch eens voor een kortings kaart moeten gaan vragen

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>