National day China

National day China
Sommige dingen zijn net iets beter van aanpak dan bij ons. Zo hebben ze hier ook een nationale feestdag alleen duurt die hier geen dag zoals bij ons maar 4 dagen. Ook hebben ze dan ook iets met een parade zoals bij ons de konigin in nederland ook doet, alleen is het hier allemaal net iets massaaler. Waarschijnlijk zijn de beelden op het joornaal geweest maar ik wil jullie deze link nog geven met grote foto’s van het gebeuren erop.

Het was nogal groot van uitpak omdat Volks republiek China 60 jaar bestaat. Het blijkt namelijk dat deze optocht van wapentuig en duizende mensen niet meer elk jaar word gedaan alleen met bijzondere gelegenheden. Dus heb Ik dit op het ‘samen met mimi’ eens bekeken. En ik moet zeggen het is imposant,.. het eerste uur danwel daarna heb je het wel gezien met alles wat voorbij komt rollen.

Verder was er die avond nog vuurwerk in Guangzhou. Dit was enorm en ik zal waarschijnlijk niet snel zown grote vuurwerkshow meer zien. Voor nu heb ik alleen een paar foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon op de weg ernatoe, want we waren niet de enige met het idee om te gaan kijken. Een klasgenoot van me had zun camera bij dus foto’s danwel filmpjes van het vuurwerk komen later.

Voornu ga ik voor 2/3 dagen aan het strand liggen in Shenzen. Jullie succes met de nazomer :’). Tot dinsdag

Posted in Study abroad 2009/10, Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>