De 1000ste bezoeker

1k bezoekers
Het is dan bijna zo ver de 1000ste unieke bezoeker staat voor de deur. Op het moment van schrijven nog een goeie 45 te gaan dus ik dacht dat we er maar een officele aankondiging van maken. Want de prijs is gevonden en ligt hier naast me, je moet je even melden met bewijs dat jij de 1000ste unieke bezoeker en de prijs is voor jouw.

Het is allemaal wel rap gegaan een goeie 1,5 maand geleden waren we nog bij de 1000ste pagehit sinds de relaunch van de site. Ik had toen tussen neus en lippen door gemeld dat er een grote prijs zou zijn voor de 1000ste unieke bezoeker of de 10.000ste pagehitter. Denkende dat dit nog maanden zoniet nooit zou komen. Zeker als omdat er de vorige keer in totaal maar 300 unieke hits waren geweest en deze harde kern ook dit jaar geen nieuwe unieke hits zou maken bij deze start.Maar het vaker updaten van de site heeft dit nummer toch harder laten groeien dan dat ik ooit had verwacht.

Nu voor de 1000ste bezoeker. Gefeliciteerd, maak een screenshot, en stuur deze mijn kant op en de prijs is voor jouw.

Posted in Study abroad 2009/10, Uncategorized, update.

6 Comments

 1. lieverd:

  wil je dan wel eventjes laten zien hoe 1000 eruit ziet in die friemeltjes die ze daar bij jou cijfers noemen….

  want nu is dat nog abracadabra πŸ˜•

 2. Dat kan je hierboven al zien op het plaatje dat is nog van de vorige keer toen er 1000 pagehits waren geweest. dus zoals dit “δΈ€ι›Άι›Άι›Ά” maar niet iedere PC kan caracters lezen.

 3. kee dan zijn we er bijna geloof ik als het sterretje een 8 is dan…
  zitten we nu op 989 😎

 4. Ik zie het ook ja. Helaas nog niemand zich gemeld in dit forum. Ik heb de prijs hiernog appart liggen. Hij is tot een maand na nog te clamen hierna schuift de prijs door na een nieuw objective.

  Er is trouwens wel sabotage geweest bij de heer ollie F. ook wel bekend als dhr. Faber. maar zijn identiteit blijft natuurlijk geheim.
  Wat ik van de gemaakte screenshots kon zien kwamen er maar 4 unieke hits bij dus ik weet niet wat je gedaan had erg effecief was het niet πŸ˜›

  tenslote nog een hall of fame word lastig omdat gebruikers zich niet hoeven te registrenen voor deze site. En met zown divers aanbod van veelposter zou ik niet weten waar ik moest beginnen XD

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>