Update site: nummero dos

awesome
Ok het heeft een half maandje geduurd maar de foto plugin werk weer zodat de foto’s weer gewoon openen zoals je(red. ik) wil. Het leuke is wat ik hier voor heb gedaan; is namelijk niks. Opeens deed die het weer, mooi natuurlijk het is nu een andere plugin dan de vorige keer maar toch deze werk naar mijn ogen beter en ik ga blijf er nu echt vanaf met mun pootjes. Nu is de vraag werkt die ook weer voor jullie?

Verder waren er nog dingen veranderd maar vooral aan de achterkant van de site. Zo kon ik eerst geen foto’s uploaden en moest ik naar de servert, daar inloggen en dit handmatig doen. Door de nieuwste versie van wordpress heb ik dit probleem niet meer. Verder is het een stuk gebruiks vriendelijker om even iets te doen achter de schermen. Ik vind het goud en props voor de ontwikkelaars wie dit gratis en voor niks aanbieden.

Nog een laaste ding over de update van de vorige keer en dat is de toevoeging van het text vlakje om te zien of de poster wel mens is en geen spambot. Je kent ze wel dit noemen ze dus captcha, ik heb me hier dus kapot naar gezocht want ik weet wat het is maar probeer het dan maar eens te vinden als je de naam niet weet. Maargoed het werkt als een zonnetje want ik heb o,o spam berichten meer gehad sinds ik de ‘captcha’ hebt toegevoegd.

Nog een bonus vraag:
Ik zocht mun PC door voor een plaatje als header en kwam er een tegen die hier mooi bijaansluit. Dit is namelijk net zoiets als dat CAPTCHA gebeuren. Ik weet dat het een tekenfilm was toen ik nog poep aan de box smeerde, maar daar op kom je op google niet ver mee. Is er iemand anders wie dit nog bekend voor komt of sterker nog de naam ervan weet.

Natuurlijk zul je riant beloond worden als je het antwoord weet op deze vraag. ik zie het wel

Posted in Study abroad 2009/10, update, wordpress.

4 Comments

 1. hey laag,

  mooi dat alles weer werkt, kan je weer mooi fototjes posten.

  en de bonusvraag is wel erg makkelijk:

  dat is natuurlijk :DINORIDERS!!!

  damn i’m good!!

  groeten van de encyclopedie

 2. Nu ik de naam zie is het echt van ojaa…

  zo is er een bijpassende prijs natuurlijk, en dat kan er maar een zijn; een druk aansteker.

  Deze is af te halen in Huajingchinchen 6b6
  Altijd een rost in de branding van wijsheid

 3. Pingback: yrolilururin

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>