Update site: voor het gevecht tegen spam

Fail update
Deze blog heb ik nu voor ongeveer een jaar dus het leek me tijd om eens een echte update te doen van het achterliggende systeem. Ik draai deze site op wordpress en deze liep al geruime tijd te zeuren dat ik nu toch maar eens moest gaan updaten. Nu vandaag was de dag, het heeft me uiteindelijk een goeie 3/4 uur gekost maar nu werk echt bijna alles weer + wat extra’s.

Zo hebben we nog 2 probleempjes met de site:
Fail 1. De foto slideshow will niet meer werken
Fail 2. Als je op een foto klik dan opend die gewoon een niewue pagina met alleen te foto in plaats van een fancy venstertje.

het eerste is opzich niet zo intresant en hebben we een vervanger voor alleen de tweede is wat lastiger. Naar 10 verschillende plugins nogsteeds niet opgelost. Heldere ingevingen zijn dus vanafnu hartelijk welkom dus zet het ff in de comments.

Voor de comments hebben we in de strijd tegen het spam een nieuwe troef gevonden om uit te proberen. Vanaf nu krijg je als je een comment achter wil laten een boxje met 4 letters die je daaronder moet typen hierdoor weet mijn blog dat je menselijk ben en geen spambot die me lastig wil vallen. (Kan iemand ff testen of alles eraan werkt ik als admin krijg hem namelijk niet te zien).

We zullen zien hoe het werkt maar kan ze hopelijk beginnen met missen vanaf nu de OMG thats such an intresting post of intresting I lost 30 pond in 23 minutes.

Tevens hebben we tijdens al het gekloot ook gevonden hoe we de titel van de website kunnen aanpassen en ja dat is opzich best makkelijk kwestie van ff de tijd nemen en rond kijken (nog bedankt Bjorn). Nu wegens het gebrek aan creativiteit heb ik besloten de naam tot betere ingeving het zelfde te houden alleen met de geniale toevoeging om het internship tussen haakjes te zetten.

Posted in Study abroad 2009/10, update, wordpress.

3 Comments

 1. daar gaat hij dan voor de test

  test 1 mislukt:
  Error: You entered in the wrong Captcha phrase. Press your browsers back button and try again.

  maar ik zie al wat ik fout had gedaan:
  de 8 voor een s aangezien

 2. het werkt tot zo ver!

  voor een andere titel van je blog heb ik ook geen inspiratie: net al mijn inspiratie opgemaakt voor het kraamfeest van andreas as zondag

 3. Vreemd ik type net zelf een berichtje en deze verschijnt niet.

  Naja nog maar een testje dan bij deze. Verder werkt dit systeem als een zonnentje geen spam meer te bekennen

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>