Schat, staan de Stroopwafels koud?

Stroopwafels china
De voorraad nederlandse lekkernijen begint nu toch op te raken. Dropjes zijn er nog wel, maar de laaste stroopwafel was al een tijdje verdwenen. Gelukkig was een ex colega van mij naar Nederland geweest en had ons een zakje stroopwafels en tulpenbollen cadeau gedaan. Altijd leuk echte nederlandse dingen, ondanks dat die tulpenbollen iets minder smaken.

Nu had ik toen ik terugkwam naar China zelf ook stroopwafels mee en tekels belande ze in de koelkast. Ik uitleggen dat stroopwafels niet in de koelkast hore net als brood en andere dingen die daar vreemd genoeg wel eens belanden. Nu dacht ik vandaag eens een stroopwafel te paken en waar vind ik die dingen weer….

Posted in Study abroad 2009/10, Uncategorized.

3 Comments

  1. lekker koude kanonharde stroopwafel 😕

    daar heb je heel wat thee voor nodig om hem juist weel lekker stroperig te maken

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>