Lekker vroeg op

School next door
Omdat de scholen nu weer zijn begonnen, en ik elke ochtend het eerste uur les heb, en nu niet echt in de buurt van de campus woon (+/- 1,5 uur ervandaan) sta ik nu elke ochtend om 7 uur op. En das vroeg, snel eten wakker worden en vertrekken. Het heeft gelukkig ook een voordeel.

Naast mijn appartement zit namelijk een school. Op deze school vinden ze het nodig om elke ochtend eerst even de dag door te nemen op het sport veld. Dit vind ik best mocht het niet zijn dat ze daar om half 8 mee beginnen en ze met toeters, trommels en een kudt bandje met een liedje dit doen. Dt neemt ongeveer een uur in beslag. Dit is op zown geluids niveau dat de hele buurt dus om half 8 wakker is, maarja hier heb ik geen last meer van nu.
Ik vrees alleen dat er over een maand de school band weer gaat oefenen. Vorig jaar begonnen deze tussen half 7 en 7 uur te oefenen tot de rest er was om de dag te openen. Dat betekend elke werkdag om half 7 uit je bed getrommeld worden door +/- 30 chineesjes met trommetjes.
Het is maar hopen dat ze in dat jar een stuk beter zijn geworden of ze in iedergeval om 7 uur kunnen beginnen.

Posted in Study abroad 2009/10, Vage dingen in China and tagged .

3 Comments

  1. Hee Laag

    Nou ik liep wat verhalen achter… maar ben weer helemaal bij!! Echt supergave foto’s van vooral je reis zeg! En ik ben blij om te lezen dat het eigenlijk nog steeds zo rommelig is als dat het op me overkwam in je verhalen;) Het scheelt dat jij daar wel goed mee om kan gaan haha!! Heb je verder al contact met andere ‘buitenlanders’, studenten enzenz?

    Succes op school!

    Kus Gabi

  2. hey gaab,

    lijkt wel op e-mailen zo :). Maar ik heb me natuurlijk weer als rots van orde gedragen de afgelopen weken. Ik begin nu een beetje te wennen aan de klassen.Maar how jullie op de hoogte hoe het evolueerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>