Hans Kazan in underground van GZ

Kazan in guangzhou
Je verwacht een hoop maar om Hans Kazan voorbij te zien komen in Guangzhou is wel het laaste. In nederland hebben we al jaren niks vernomen (op zijn falisement na dan) van deze toch bijzondere goochelaar maar hier.

Ok, het was close maar niet Hans himself, het gaat om zun kinderen. Heel intresant maar toch vreemd dat we in nederland niks van die gasten horen en ze hier in de metro voorbij komen als je op de tram staat te wachten.

Ik ben voorstander om deze man en/of kinderen toch weer te laten goochelen in op nederlandse buis. Het moet niet langer als 5 minuten duren, want daarna begint het toch te lang te duren, maar daar moet toch plek voor zijn?

Onder het motto dan weet je dat ook maar:
Als je op google goochelaar kom je tercht bij Jimmy een googlelaar voor met ervaring op meer dan 300 kinderfeestjes.
Verder vind ik het woord goochelaar nogal vreemd en verdient verder onderzoek.

Posted in Study abroad 2009/10, Vage dingen in China, Vervoer.

2 Comments

 1. Kerel!
  Er werd hier laatst afgevraagd of je nog in leven was, maar na je blog (compleet :’) ) gelezen te hebben gaat ‘t lekker daar..
  Verder moet ik je toch ff mededelen dat mijn band met Mao volledig hersteld is.. Dat maniertje van jou van ‘huiswerk maken’ en ‘naar de les gaan’ bleek de sleutel te zijn :’)
  Jaa, lekker bezig in Holland.. In de herfstvakantie wss ook nog is naar Indonesië met een Avans project.. maar daar zal ik nog ff over lullen, we moeten weer ff spreke 😉 zit je alleen op skype ofzo?
  yoooo

 2. Ik zit er aan te denken om over een jaar een papieren werk uit te geven van alle literature hoogte puntjes op deze blog. dus als je nog niet alles heb gelezen is dat niet erg je kan ook gewoon wchten tot het boek.

  bijpraten moet zeker gaan gebeuren zo te horen. Maar tot we elkaar spreken op skype how je de blog maar in de gaten. Dan weet je al hoe het er voor staat van mijn kant 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>