Juizaiguo

Dan vandaag het laatste gedeeldte van de trip naar juizaiguo in sichuan. Na de eerste dag te zijn weggeblazen door het wonderlijke schoon in Huanglong zouden we de tweede dag naar Juizaiguo gaan. Dit staat bekent als een van de mooiste plekjes in China en is een plek die iedere chinees op zijn agenda heeft staan om een keer te bezoeken.

Het eerste onwerkelijke is het hotel waar we bleven. Omdat wij een reis hadden geboekt waar alles bij zat was alles tot in de puntjes goed geregeld deze keer. We waren opgepikt door onze persenal guide op het vliegveld die ons naar Huanhlong had gebracht deze bracht toen wij klaarwaren ons naar het hotel waar hij ook voor in dienst was. Dit is een soort super centerparks met alles er op en eraan een echt 5 sterren resort.

Er was naast het hotel ook een gigantisch huisjes complex in de traditionele stijl, dit was nu alleen gesloten wegens de laaste aardbeving. De ochtend erna vertrokken we naar Juizaiguo wat ongeveer een drie kwartier rijden was. Het was ziek om te zien hoeveel hotels hier stonden de een nog groter dan de ander alleen geeneen zo groot en luxe als de onze.

Hieronder zijn de foto’s te vinden van Juizaiguo. Juiozaiguo is zo geworden doormiddel van magnasuim wat hier te veel in het water zit hierdoor is het water kristal blauw/groen geworden. Tevens zijn er in dit gebied gigantische watervallen en andere natuurpracht te bewonderen. Opzich weinig over te vertellen en meer om te kijken, dus hier de foto’s.

Posted in Chinese Trip 2009, Uncategorized.

5 Comments

 1. aiya.you didn’t upload that much pics,someone were so nice.we should choose together.X

 2. weer hele mooie foto’s bretje

  pappa en mamma hebben er trouwens eentje van jou en mimi uitgeprint op de spiegel hangen
  als tegenwicht voor chrisitaan en andreas 😎

 3. dan ben ik wel benieuwt welke het dan is dacht dat er geen foto’s van ons samen bijna opstonden.

  het is verder wel een goed idee dat ze net als van de kids van jouw elke maand een foto van mij uitprinten

 4. Laagie,

  Wat een vette foto’s zeg.

  Echt schitterend landschap, helder blauw water, ben jaloers 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>