Internet Problemen in China

Er is weer eens een kabel geraakt waardoor het internet sinds maandag zo goed als tot stilstand is gekomen als je naar sites buiten china wil. Mun blog bekijken is al moeilijk laat staan ff 30 foto’s overpompen naar de servert in Amsterdam. Sinds vandag is het iets van vooruitgang want MSN start weer op, alleen voor e-mailen kan je op het moment nogsteeds beter een brief op de bus gooien. Ik heb hoop dat het morgen zo goed als voorbij zou zijn aangezien de eerste tekenen er zijn dat het verholpen is. Het zal hopelijk vandaag wel weer betergaan en vanaf morgen ( ondervoorbehoud natuurlijk) eidelijk de update met de foto’s van Huanglong.

Posted in Chinese Trip 2009, Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>