1000ste bezoekers sinds mijn terug keer!!!

1K BEZOEKERS

Ok de eerste mijlpijl is bereikt. Het heeft net iets meer dan een maand geduurd voordat er voor de 1000ste keer op de homepage werd gekeken sinds ik hem had gerelaunched. De vorige keer stond er alleen nog maar de bovenste teller, deze gaf alleen maar unieke bezoekers (ipaddressen) weer. Waar er ondertussen ook weer een goeie 250 van zijn bijgekomen :).
De vorige keer kreeg ik daardoor een verkeerd beeld toen er na een maand bijna geen bezoekers meer bijkwamen. De noodzaak om continue te blijven bloggen zakte een beetje af daardoor, want ik schijf dit toch niet alleen als een lief dagboek voor mezelf…

Door professionele tracking software heb ik kunnen achterhale wie het is. klik op lees verder om het te weten.

Profesioneel was veel om het te noemen want deze keer was ik het zelf die de 1000ste opening deed. Voor dit moet natuurlijk (zeker in het geval als ik win) een goede prijs tegenover staan, want het is niet zomaar een nummer die 1000. Hier zal ik eens hard overna gaan denken wat dat moet gaan worden(sugesties zijn altijd welkom).

Verder zou ik de 10.000 ste pagehit en de 1000ste unieke bezoeker natuurlijk ook een passende prijs gunnen, (iets van een mooie kleurplaat naar keuze ingekleurt door de bloggerzelf/ sleutelhanger/aansteker of gevuldekoek) als dit gebeurt moet je even een screenshotje maken en die naar me toe mailen dan komt de prijs zo snel mogelijk naar je toe.

Ps. Het berust op puur toeval dat ik het ben. Je zou het kunnen vergelijken met de staatslotterij; daar wint de bank ook 9 van de 10 keer en als die dan toch echt moet vallen is het op een 5de lot waar er maar een paar van verkocht worden in vergelijking met normale loten. Allemaal puur toeval, naja zie het positief volgende maand iedereen weer kans op voor de 27 millioen.

Nog een tipje:Ik zou het wel weten als ik in NL was koop voor deze maand toch ook zown 5de lot voor 3/4 euro. Das 2 biertjes in de kroeg en als je wint hebje; 5 mil en gegarandeerd rellen in de straten 😉

Posted in Chinese Trip 2009, Uncategorized.

6 Comments

 1. ik ben hier getuige van valse competitie,

  uren op f5 drukken,andere ipadressen,en verschillende computers gebruiken heeft dus niks opgeleverd.

  denk je nog aan mn drukaanstekers, alhoewle mn skills met ouderwetse aanstekers aanzienlijk omhoog zijn gegaan.

  veel plezier nog!!

  (ohh ja en omdat jij in china zit moet in bij decibel in me eentje naar de schranz tent!!

 2. Ik had je er toch nog een cadeau gegeven voordat ik vertrok? Daar komt er nog wel een bij als ik terug kom dan als een laat verjaardags cadeau.

  Ja decibel is ook al weer dit weekend. Een jaartje missen is wel minder maarja wel een hoop voor terug gehad. volgend jaar zijn we er misschien weer eens bij, ook weekendtje weg dan.

  Ik zal toch ff een half uurtje schranz lopen en misschien dat je nog wat zieltjes kan winnen. (maar is altijd eng he wat anders :P)

  Ik zag op de agenda:
  20:30 – 21:30: Hilarious

  Die chick kon wel draaien tijdens ground zero. Dus zal dan gaan kijken.

  Sterkte alvast voor het weekend

 3. (ook voor de herhaling 😉 )

  wij gaan hier voor de gevulde koek!

  moet je wel eventjes vertellen hoe 10000 er in chinese karakters uitziet want anders herken ik het niet 😆

  je staat ondertussen hier weer als startpagina om de kansen te vergroten 😛

 4. 2de poging

  NA dat is een kwestie van ff google en je weet waar de stand staat. gelijk goed voor je eerste basis in chinees.

  Het gaat trouwens wel heel hard met de unike bezoekers zijn er in minder dan een maand 200 bijgekomen. Wie zijn dit of is hier fraude aanwezig… Naja ik ben al in hoog beraad wat de eerste prijs zou gaan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>