Vandaag Vertrek, Begin vakantie


Het is nog vrij onwerkelijk allemaal maar vandaag vertrek ik toch echt weer richting het verre oosten. Zoals ik had belooft al een korte update over waar ik nu precies heen ga op vakantie. Ik kom eerst aan met het vliegtuig in Hongkong(HK) waarvan ik dan naar Guangzhou zo gaan. Daar kom ik rond een uur of 7 aan waar Mimi als het goed is al staat te wachten.

Wij blijven dan voor het weekend nog in Guangzhou(GZ) om dan verder te vertrekken naar Kunming, wat in de provincie Yunnan Ligt. Hier gaan we dan voor een goeie 2 weken rond reizen. Het bijzondere aan deze provincie moet zijn de cultuur en het landschap dat daar is. In deze provincie leven andere chinesen als zeg maar chinese :’).

Hierna gaan we naar Sichuan in Chengdu. Dit is de Provincy van het regenwoud, grote bouda’s, panda’s en de streek waar Mimi vandaan komt. Hier gaan we dan ook nog alles rondkijken met dus een persoonlijke gids van de regio dus dat komt wel goed dan. Na 1,5 a 2 weken houden we het hier ook voor gezien en vertrekken we weer naar GZ.

Op de trip kom ik nog wel eens op terug als ik daar zit. Ik ga mun Laptop meenemen op vakantie en als ik even een internet verbinding kan vinden upload ik een paar foto’s en een kort stukkie text. Dat is een beter idee dan dat ik nu ga uitleggen wat en waar ik heen ga terwijl ik zelf eigelijk ook geen idee heb. Voor nu heb ik een kaart met de ongevere route gemaakt die ik ga vlogen.

Ik zeg tot in China, waarschijnlijk HK want daar is een overstap van een goeie 3 uur voor een vlucht van 40 min…. maar das toch ook weer China en toch ook weer niet. Anyhow ik ben weg naar het oosten. How de website in de gaten voor de volgende update, zou nooit lang weg zijn.

Posted in Chinese Trip 2009, Uncategorized.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>