Nog 2 nachtjes Slapen…

Nog net 5 maanden terug in Nederland en over 3 dagen vertrek ik alweer naar Guangzhou terug. Nu niet voor een stage maar om er naar School te gaan (De blog zou met “internship” blijven heten totdat ik te weten kom hoe ik de titel kan veranderen, Tips zijn welkom) .
Deze keer ga ik aan de South China University of Technology (SCUT) een Minor volgen in E-busines, iets wat ook met software ontwikkeling en handel te maken zou moeten hebben maar dit zou allemaal blijken als we daar zijn. Daarnaast ga ik ook weer verder voor Nilesk iets doen in de tijd dat ik daar ben.

Dit is allemaal een zorg voor later wat nu belangrijker is, is vakantie. Want ik ga eerst voor een goeie maand op vakantie in China om wat meer te zien van het land dan dat ik tot nu toe al gedaan had. Ik zou morgen of overmorgen nog een planning posten van waar ik dan op welk moment zit (dit is natuurlijk onder voorbehoud XD).

Zoals de oplettende kijker van deze weblog allang had gezien heb ik een 2de counter toegevoegd die de pagehits in de gaten gaat houden. De vorige bleek alleen unieke hits in de gaten te houden wat er op leek dat niemand meer keek en blablaba minder posts want niemand kijkt. Maar naar al het positieve comentaar wat ik heb gekregen in die tijd dat ik terug was over mun site zou ik er deze keer meer op gebrand zijn om het allemaal up to date te houden.

Ik hoop dat jullie allemaal mun blog weer in de gaten gaan houden ( druk ctrl + D om de site toe te voegen aan de favorieten).Tot nu in ieder geval bedankt voor deze korte kijk weer op mun site.

Groeten

William

Posted in Chinese Trip 2009, Internship 2008/09, Study abroad 2009/10, Uncategorized.

One Comment

  1. Hey kerel,

    Ik ga je blog zeker volgen, ben wel benieuwd naar je avonturen daar 😉

    En de titel van je blog kun je gewoon aanpassen in de ‘algemene’ instellingen bij je wordpress back-end.

    Spreek je!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>