Li jiang en het klooster in Shangrila

Ik zit de tour ff in de gate te houden, helaas zonderbeld maar toch redelijk bij te houden zo. Dus tijd voor een nieuwe update van deze laaste 2 dagen.

We zijn dus vanuit Dali naar Lijiang vertrokken. Lijiang komt neer op een nog meer namaak touristen plekje dan Dali. het is ongeweer 3 keer zo groot en 12 keer zo druk. Housende barretjes, duur eten en het enige wat je hier voelt wat je gebeurt is dat je aan alle kanten gelicht word. Een aanrader dus. Naja zo slecht is het ook weer niet maar niet mijn ding. Savonds wel nog naar een show geweest met een orkest dat hele oude traditionele instrumenten bespeelde door eveneen heel traditioneel oude chineesjes. Serieus sommige van die gasten waren volgens mij minimaal 163.

We hebben uiteindelijk gekozen om naar shanrila op eigen gok te gaan en dat bleek een goede keuze. Alle reizen en weet ik wat voor dingen kreeg ik toch een slecht gevoel over en dat bleek toch waar te zijn. In shanrila kwamen we na een tocht met het openbaar vervoer van 5 uur aan. Vanmiddag zijn we toen nog naar een boedistisch klooster gegaan wat zeer imposant was. Dit was echt een van die dingen waarvoor ik hierna toe wilde gaan, maar foto’s vertellen meer als ik kan typen dus zie hieronder de plaatjes maar even.

Posted in Chinese Trip 2009, Uncategorized.

One Comment

  1. Hey Laag,

    Alles goed daar?
    Ziet er wel strak uit daar, mooie foto’s.
    Nog veel plezier daar en ik zal je blog in de gaten houden;)

    Groeten uit Hagestein

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>