Gesteteld en weer door

Zo we zijn er weer. Het is deze keer vreemd genoeg meer een shock dan de vorige keer. Alles is opzich bekend maar nu realiseer je je pas weer hoe lastig het is om in een land te zijn waar je geen woord kan verstaan. De vorige keer was het natuurlijk nog allemaal nieuw en vallen dit soort dingen niet direct op denk ik zo.

Naja nu ik er 2 ,5 dagen ben hebben we net alweer de koffers ingepakt om te vertrekken voor vakantie. Omdat we veel gaan reizen hebben we de tactiek om weinig mee te nemen zodat we alleen 2 kleine koffers mee hoeven te nemen. Hierdoor hopen we het op de bagage wachten over te slaan en vooral makkelijker te hebben met al het gesleep. Ik was hierover nogal sceptich omdat toen we naar thailand gingen Miss Tan een zwaardere koffer mee wist te nemen dan ik,… en ik moest er nog terug mee naar nederland van een half jaar en zij 11 dagen voor aan het strand.

Al met al toch gelukt en dus morgen vroeg op en richting Kunming, Yunnan. Over Yunnan zal ik zo snel mogelijk een nieuw stukje + foto’s proberen te maken.

Ps. Stappen is zaterdag wel weer leuk in die vreemde wereld. Alle discotheken werden om 2 uur dicht gegooit door de politie wat resulteerde in een paar duizend man op straat en geen taxi’s. Gelukkig is gezeldschap van 3 mooie chineesjes makkelijk om een voorbijgade Porsche Cayene te laten stoppen 😉

Posted in Chinese Trip 2009, Uncategorized.

29 Comments

  1. Hee Willy!
    Klinkt niet verkeerd zeg en ik ben jaloers altijd al is in een porsche cayenne willen rijden haha. maarja ik ga morgen lekker naar kroatie ook niet verkeerd dacht ik zo. leuke blogs heb je! heel veel plezier daar, xx Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>