De canton fair

Op deze beurs word alles aangeboden op het vlak van export goederen vanuit China. Voor mijn stage ben ik vooral bezig met relatie geschenken en hiervoor was tijdens een van de fase een gedeelte voor ingericht met de naam Gifts and Premiums. Wij er naar toe, en als je jezelf weleens af had gevraagd had waar die gasten op de zwarte markt hun meuk toch vandaan halen hieronder het antwoord op je vraag: Op de Gifts en Premium afdeling van de Canton fair . Een collectie van het beste onder de zon van porseleinen Maria beeldjes, Duitse koekoekklokken en wat nog niet meer kan voorstellen het was er.

Gelukkig was dit niet het enige op de fair er waren nog een paar andere producten waar ik onderzoek naar heb gedaan. Maar voor ieder die gelegen zit om een serie porseleinen tijgers/draken/maria’s, een aquapark aan wil leggen van binnenhuis watervallen of opzoek is naar echt Afrikaans houtwerk uit China.

Ik zie de hierop massale aanvragen met hoge verwachtingen tegemoet XD.
graag in de comments aanvraag een zo duidelijk mogelijk omschrijving van product/vervoer/aantallen

Posted in Internship 2008/09, Uncategorized.

34 Comments

 1. Hey chef alles goed,

  ik zie dat je het weer getroffen hebt, al die prachtige spullen.

  ik ben eigenlijk nog op zoek naar een porceleinen shetland pony, mischien hebben ze die daar wel.

  ik hoor het wel.

  mzzl

 2. He laag, tijd geleden alweer.

  Hoe gaat het met je en je stage/werk?
  Je zult het wel druk hebben met het je werk en studie.

  Wel fijn dat je met de nieuwjaars-borrel van de Lagematen er toch nog een beetje bij was door je video boodschap. Goed om je op die manier weer eens te zien.

  Het beste, en misschien kan je binnenkort nog eens een mooi verhaal op je site zetten, er is vast wel wat gebeurt de laatste tijd.

  De groeten Joan

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>