Provider database crashed

Rook vuur alles weg,…

Zoals jullie al gemerkt hebben is mijn site een tijdje down geweest. Dit kwam doordat er bij mijn provider een server is overleden en laat dit nu net de sever zijn waar mijn site op stond. Met een backup is het grootste gedeelte terug gekomen maar de database waar mijn post en de comments in stonden is verloren gegaan. ik heb mijn laatste artikel nog gevonden op mijn laptop. die zou ik ook nog even posten.

Verder is hier alles goed, ik ben vorige weekend was het hier mooncakefestival en hadden we maandag vrij. Een goeie mogelijkheid om even naar strand te gaan dus zijn we naar een eiland geweest in de chinese zuidzee. Over een goeie 2 uur vertrek ik naar hong kong omdat me visa verlopen is en ik even het land uit meot en dan weer een maand mag blijven. In de trein naar hongkong zou ik een nieuw bericht maken over vorig weekend en wat meer over mun stage.

Posted in Internship 2008/09, Uncategorized.

One Comment

  1. Ha Willie!
    Nogal ruk zeg, dat al je posts weg zijn! Beetje jammer dat ze niet fatsoenlijk backuppen, mag je toch wel verwachten van een webhost lijkt me..
    Verder klinkt het allemaal prima daarzo, grappig van al die kerels die je als attractie zien, ik had het zelfde in maleisie, er was zelfs een kerel die echt even aan mn haar moest voelen, dat had hij nog nooit eerder gezien 😛
    Laterrr

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>